HYVÄT TILAT TOIMIA

Korhonen Yhtiöt Oy

 

Yhtiömme perustehtävä on tarjota asiakkaalle toimivat ja tarkoitukseen soveltuvat toimitilat. Meiltä löytyy nykyaikaisia, muokattavia tiloja, ja tarvittaessa rakennutamme täysin uutta. Laadukas suunnittelu, aikataulutus ja toteutus ovat lähtökohtamme. Pystymme dynaamisesti mukautumaan asiakkaan tarpeisiin. 

 

Laadukkaan työn perusta lähtee arvoista

 

Vahva arvopohja ohjaa toimintaamme. Luotettavuus, pitkäjänteisyys, sekä ihmisten ja ympäristön kunnioitus ovat toimintamme perusarvoja.

Haluamme tältä pohjalta rakentaa ja jalostaa asiakkaillemme toimivia ja kustannustehokkaita toimitiloja. Pyrimme mahdollistamaan asiakkaidemme parhaan toiminnan, pitkäjänteisen ja häiriöttömän kehittämisen, ekologisuus huomioiden. Muunnamme ja skaalaamme toimitiloja asiakkaan tarpeisiin, tarvittaessa rakennamme uutta. Kuljemme mukana yrityksen vaiheissa tai tuemme olemassa olevaa liiketoimintaa hyvän keskusteluyhteyden kautta.

Toivotamme sinut ja yrityksesi lämpimästi tervetulleeksi asiakkaaksemme!

 

 

 

Historiamme

 

Yrityksemme tausta on kuljetus- ja logistiikka-alalla. Yhden rahtiauton yrityksestä kasvoimme orgaanisesti ja lukuisten yritysostojen kautta Suomen suurimmaksi logistiikka-alan yritykseksi, Suomen Kiitoautot Oy:ksi.

Logistiikka-alan liiketoiminnan myimme vuonna 2012 ja keskityimme Korhonen Yhtiöt Oy:n kautta kiinteistö- ja sijoitusliiketoimintaan. Perheyhtiömme katse on tulevaisuudessa ja sukupolvenvaihdos on tehty - kolmas sukupolvikin jo kasvamassa.

 

 

 

 

Hyviä tekoja

 

Tuemme vuosittain lukuisia Pohjois-Karjalan urheilu- ja liikuntaseuroja sekä kulttuuritoimijoita. Lisäksi osallistumme hyväntekeväisyyteen mm. seurakuntien ruokajakelun tukijana.

Yksi merkittävä yhteistyökohteemme on Mehtimäen Motonet-areena. Osallistuimme suunnitteluun ja rakentamiseen sekä rahallisesti että projektinjohdollisesti. Motonet-areena täydentää alueen ainutlaatuista urheilukokonaisuutta.

Vuokraamme Motonet Areenan aitiotamme yritysten ja sidosryhmien käyttöön eri urheilutapahtumien yhteydessä.

Luotettavuus

Ihmisen ja ympäristön kunnioittaminen

Pitkäjänteisyys